Kloakseparering i Holstebro og omegn

Skal du have udført en separering af spildevand i kloakken? FS Anlæg og Kloak udfører professionel kloakseparering i Holstebro og omegn. Vi udfører primært kloakseparering på matriklen for private grundejere, men vi tilbyder også at lave hovedledninger for forsyningsselskaber og kommuner. Med mange års erfaring som autoriseret kloakmester og alsidig entreprenør løser vi opgaven effektivt og sikkert. Kontakt os på 40 97 91 33, hvis du vil høre mere eller have et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Separering af spildevand – hvorfor?

Mange gamle kloaknet er ikke dimensioneret til den store belastning af klimaforandringer og befolkningstilvækst. Dette giver overbelastning fra kloaknettene, hvilket kan give kloakvand i og omkring boligen samt overløb ved søer og vandløb. Når regnvandet og spildevandet ender samme sted oplever mange byer også jævnlige oversvømmelser.

Hvordan foregår en kloakseparering?

Med kloakseparering separerer man regnvandet og spildevandet fra hinanden. Adskillelsen sikrer, at belastningen bliver mindre på rensningsanlæggene, da regnvandet ledes direkte til vandløb og søer. Derved stiger spildevandsafgiften ikke så meget, som den ellers ville, hvilket i sidste ende kommer dig som boligejer til gode. Læs mere om, hvad vi ellers kan tilbyde indenfor kloakservice.

Undgå oversvømmelser med kloakseparering

Få separering af din kloak i dag og undgå oversvømmelser og kloakvand i boligen. Ring til os på 40 97 91 33 eller send en mail til kontakt@fsanlaeg.dk, og vi vender hurtigt tilbage. Vi tilbyder rådgivning og vejledning, og du kan altid få et uforpligtende tilbud på opgaven. Du kan også udfylde vores kontaktformular.
Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til belægning eller anlægsarbejde.

Vil du se billeder af vores arbejde?