Entreprenør i Ringkøbing og Holstebro

Søger du en entreprenør i Ringkøbing, Holstebro og omegn? Så er du kommet til det rette sted. Hos FS Anlæg og Kloak har vi stor erfaring med både større og mindre entreprenøropgaver, herunder diverse former for nedbrydning.

Kompetent entreprenør i Ringkøbing og Holstebro til byggemodning

Vi udfører alt fra nedbrydning af eksisterende ejendom til byggemodning af en ny ejendom samt alle former for udgravninger og jordarbejde. Når vi har udført en opgave, sørger vi altid for at rydde op, så det ser pænt ud.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Jordarbejde
  • Etablering af kloak
  • Byggemodning
  • Sandpuder
  • Nedbrydning

I forbindelse med entreprenørarbejde udfører vi også kloakarbejde, hvis du for eksempel skal have etableret ny kloak. Vi kan også hjælpe med belægningsarbejde, som etablering af terrasser og indkørsler. Uanset om opgaven er stor eller lille, kan du være sikker på at FS Anlæg og Kloak kan levere et tilfredstillende slutresultat.

Kontakt din lokale entreprenør i Ringkøbing og Holstebro i dag

Hos FS Anlæg og Kloak ønsker vi at være din foretrukne entreprenør i Ringkøbing, Holstebro og omegn. Kontakt os allerede i dag på kontakt@fsanlaeg.dk eller 40 97 91 33, hvis du har brug for hjælp til entreprenørarbejde i Vestjylland. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, når vi har afklaret dine ønsker og behov.