Anlægsarbejde i Holstebro og Ringkøbing med FS anlæg og kloak

Lokale fra Ringkøbing – Anlæg og kloak

Hos FS Anlæg og Kloak udfører alt inden for anlægsarbejde, og det kan være en opgave, hvor vi kun udfører anlægsarbejde, men det kan også være en opgave, som går på tværs af vore kompetencer. Vi udfører anlægsarbejde i for eksempel Ringkøbing, Holstebro og Herning, men også andre steder i landet.​ Foruden anlægsarbejde løser vi også opgaver som blandt andet entreprenør og kloakmester.

Hele løsninger tilbydes inden for anlæg i Ringkøbing og omegn

​Vi er med andre ord klar til at tilbyde hele løsninger, og det kan være i forbindelse med kloakarbejde og entreprenørarbejde. Anlægsarbejde handler ofte om etablering, genetablering eller renovering af haver og af større grønne områder.

Anlægsarbejde kan ske i forbindelse med nybyggeri, men også ved større ombyggeri, hvor haven eller de grønne områder bliver ødelagt. Vi etablerer for eksempel nye græsplæner, uagtet der er tale om, at græsplænen blot er blevet slidt og gammel, eller at den simpelthen er blevet ødelagt ved byggeri eller lignende. Vi kan også lave et helt anlæg.

Der kan være tale om mindre eller større opgaver, hvor der bliver rykket rundt på det hele. Vi kan for eksempel ændre niveauet i haven, hvis der er behov for det, og vi kan stabilisere skråninger med sten eller lignende, så jorden ikke skrider.​

Hør mere om anlægsarbejde og få et tilbud

​Vi har naturligvis effektivt materiel og kvalificerede medarbejder til at udføre anlægsarbejde, og vi kommer gerne ud for at besigtige din ejendom. Send en e-mail til kontakt@fsanlaeg.dk for at aftale nærmere, men du kan også ringe direkte til Frederik Olsen på telefon (+45) 40 97 91 33.

Vil du se billeder af vores arbejde?