Belægning i Ringkøbing, Holstebro & omegn

Skal du have lagt indkørsel eller terrasse? Hos FS Anlæg og Kloak udfører vi belægning i Ringkøbing, Holstebro og omegn. Vi har stor erfaring med etablering af terrasser, indkørsler, stisystemer og støttemure samt belægning til større industriarealer.

Anlæg af alle former for belægning i Holstebro og omegn

FS Anlæg og Kloak udfører alle former for belægning. Vi har stor erfaring med både små og store belægningsopgaver, så uanset om din drøm er et nyt haveanlæg, indkørsel, terrasse eller andet, klarer vi opgaven. Når du vælger os til at stå for din belægning, får du altid et flot og æstetisk resultat, som passer til omgivelserne.

Løsninger efter dine behov og ønsker

Vi rådgiver og lytter altid til dig og dine behov, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Indehaver Frederiks Olsen slår hårdt på, at det er altafgørende, at kunne indgå i en konstruktiv dialog med dig om pris, og hvordan tingene kan laves.

Få et uforpligtende tilbud på belægning i Holstebro og omegn

Vil du gerne høre mere? Du kan kontakte os på 40 97 91 33 eller send en mail til kontakt@fsanlaeg.dk, hvis vi skal stå for belægningen hos dig. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig

Vil du se billeder af vores arbejde?