Kloakmester i Herning, Skjern, Hvide Sande, Ulfborg & Holstebro

Har du afledningsproblemer i kloakken? FS Anlæg og Kloak er din autoriserede kloakmester til service af kloak i Herning, Skjern, Hvide Sande, Ulfborg, Ringkøbing, Holstebro og omegn. Som kloakmester har vi stor erfaring med alt inden for kloak, nedsivning og lignende. Vi udfører alle opgaver i forbindelse med kloak og vandafledning. Når du vælger også som din entreprenør kan du være sikker på høj kvalitet til fornuftig pris.

Professionel kloakmester til dine kloaksystemer

FS Anlæg & Kloak hjælper med alt lige fra etablering af nye kloaksystemer ved til- og nybyggeri til vedligeholdelse, reparation og renovering af ældre kloakinstallationer. Som kloakmester hjælper vi med rotteskader, forsikringsskader og udfører TV-inspektion af kloakken. Hos os får du altid en partner med høj faglighed og kvalitetssikring på arbejde med dokumentering på det udførte arbejde.

Som autoriseret kloakmester udfører vi også kloakservice og kloakseparering.

Kloakarbejde og TV-inspektion

FS Anlæg og Kloak tilbyder TV-inspektion ved forstoppelser og lugtgener, ved mistanke om rotteangreb eller brud på kloakken samt i forbindelse med køb og salg af ejendom. Ved at udføre TV-inspektion kan vi afklare, om en mistanke om problemer er reel, før vi begynder at grave, så vi kun graver der, hvor skaden er. Med andre ord er en TV-inspektion et effektivt værktøj til at udføre kloakservice.

Kontakt os og få et tilbud på service af kloak

Skal vi være din kloakmester i Herning, Skjern, Hvide Sande, Ulfborg, Ringkøbing, Holstebro og omegn? Så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os i dag på 40 97 91 33 eller send en mail til kontakt@fsanlaeg.dk. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, som vi fremsender, efter vi har gennemgået dine behov. Du kan også benytte vores kontaktformular.