Kloakmester

FS Anlæg og Kloak ejes og drives af kloakmester Frederik Olsen, og som autoriseret kloakmester har Frederik Olsen stor erfaring med alt inden for kloak, nedsivningsanlæg og lignende. Vi udfører alle opgaver i forbindelse med kloak og vandafledning.

FÅ HJÆLP AF EN KLOAKMESTER VED AFLEDNINGSPROBLEMER

Kloakmester Frederik Olsen etablerer helt nye kloaksystemer ved nybyggeri og tilbyggeri, ligesom vi vedligeholder, reparerer og renoverer ældre kloakinstallationer. Det kan være i forbindelse med forsikringsskader og andre uregelmæssigheder. Vi udfører også separering og etablering af nedsivningsanlæg samt lignende tiltag, der kan skyldes ændringer i klimaet og miljøet.

Ved forstoppelser og lugtgener, samt ved mistanke om rotteangreb eller brud på kloakken, tilbyder vi TV-inspektion, men TV-inspektion kan også udføres i forbindelse med køb og salg af en ejendom. Fordelen er, at vi kun behøver at grave præcist der, hvor skaden er. Vi kan også afklare om en mistanke om problemer er reel, før vi overhovedet begynder at grave. En TV-inspektion er med andre ord et effektivt værktøj for en moderne kloakmester.

RING TIL OS FOR AT FÅ ET TILBUD

​Du er velkommen til at kontakte os hos FS Anlæg og Kloak for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, hvis du skal bygge nyt, eller hvis du oplever problemer med din kloak i for eksempel Ringkøbing, Holstebro og Herning. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud, efter vi har gennemgået dine behov. Du kan ringe direkte til kloakmester Frederik Olsen på telefon 40 97 91 33. Du kan naturligvis også sende en e-mail til kontakt@fsanlaeg.dk.

Ønsker du et gratis tilbud?

​Du er meget velkommen til at kontakte os hos FS Anlæg og Kloak, hvis du har brug for en entreprenør. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud, når vi har drøftet dine ønsker og behov.